Siivouspalvelut: Tampere

Poimi kaupungista Tampere siivouspalvelu, joka sopii sinulle, ja lähetä sille viesti lomakkeella.

Voit rajata yrityksiä klikkaamalla tästä kotisiivous (Tampere) tai ikkunanpesu (Tampere).

Sahera Koti Puhtaaksi Oy

Työn-iloa

Hei!

Olemme 15-henkinen Pirkanmaalainen perheyritys Koti Puhtaaksi Oy.
Yrityksemme arvoja ovat rehellisyys, kotimaisuus ja palveluasenne.

Palvelujamme ovat

 • toimitilojen siivous
 • kotisiivous
 • kotipalvelun tukipalvelut (arvonlisäverottomana henkilöille joilla toimintakyky alentunut).

Lisäksi tuotamme muita oheispalveluita kuten kevyet pesulapalvelut, aamupalatoimitukset, tekstiilipesut, vahaukset ja remonttisiivoukset.

Meillä työskentelee viisitoista henkilöä, joiden taustat on tutkittu ja kaikilla meillä on ehdoton vaitiolovelvollisuus. Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta mikä heijastuu positiivisesti työhyvinvointiin ja sitä kautta palvelun laatuun ja siivousjälkeen.

Toimintaamme kattaa laaja vastuuvakuutus. Kuulumme alv- ja ennakonperintärekisteriin, joten kaikista meidän suorittamista kotona tehdyistä töistä saat kotitalousvähennyksen – hinnasta 45% pois verotuksessa! Kerron tarvittaessa lisää vähennyksestä ja sen anomisesta.

Toimialueemme on Tampere ja lähikunnat eli Pirkkala, Nokia, Lempäälä, Ylöjärvi ja Kangasala. Kysy kertaluontoiset käynnit myös muihin lähikuntiin.

Tutustu meihin lisää:
www.kotipuhtaaksi.fi

tai tykkää meistä facebookissa (löydät meidät hakusanoin Koti Puhtaaksi).
www.facebook.com/kotipuhtaaksi.fi
Kannattaa etsiä meidät käsiinsä sieltä ja tykätä, näin olet mukana arvonnoissa, pääset seuraamaan uusimpia uutisiamme sekä näkemään kuumimmat tarjouksemme!

Kerron mielelläni lisää, ota yhteyttä!

Yst.terv. Saana Tyni / Koti Puhtaaksi Oy
[email protected]
040 9633866

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Sahera Koti Puhtaaksi Oy tarjoaa siivousta kuten allergiasiivous, ikkunanpesu, ilmanpuhdistus, juhlasiivous, kertasiivous, kiinteistösiivous, kotisiivous, lattianvahaus, loppusiivous, mattopesu, muuttosiivous, myymäläsiivous, porrassiivous, rakennussiivous, rappusiivous, remonttisiivous, saunan pesu, sopimussiivous, suursiivous, tapahtumasiivous, tehdassiivous, teollisuussiivous, toimistosiivous, toimitilasiivous, työmaaparakkisiivous, vahanpoisto, vahaus, vahinkosiivous, vakumointi ja yrityssiivous.

» Ota yhteyttä siivousyritykseen Sahera Koti Puhtaaksi Oy

SK-Apumiespalvelut

ulkoalueiden-hoidot-ja-kunnossapidot

SK-Apumiespalvelut on monialayritys joka pitää sen minkä lupaa! Toiminta-alueemme Kanta-Hämeen, Pirkanmaan sekä Uudenmaan alue. Myös ulkopuoliset toimeksiannot teemme erikseen sovittaessa. Asiakkaamme koostuvat yksityis- ja yritysasiakkaista sekä taloyhtiöistä.

Toiminta-ajatuksemme on tuottaa ammattitaitoista, luotettavaa, järkihintaista sekä rehellistä palvelua!

Palveluihimme kuuluvat muun muassa kiinteistöpalvelut, siivoukset, mökkitalkkarin työt, ulkoalueiden hoito ja kunnossapito, pihatyöt, kotitalouspalvelut, muuttopalvelut sekä paljon muita palveluita!

Muistathan että työmme on kotitalousvähennyskelpoista!

Apumiespalvelut toimii vuoden jokaisena päivänä, myös juhlapyhinä. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous! Apumiespalvelut auttaa aina!

Lue lisää yrityksestämme/palveluista kotisivuilta osoitteesta: www.apumiespalvelut.fi

Puh: 0409345440
Email: [email protected]

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu SK-Apumiespalvelut tarjoaa siivousta kuten auton sisäpesu, erikoissiivous, graffitin poisto, hajunpoisto, hotellisiivous, ikkunanpesu, ilmanpuhdistus, juhlasiivous, kertasiivous, kiinteistösiivous, kotisiivous, laitossiivous, lattianvahaus, loppusiivous, lumityöt, mattopesu, messusiivous, muuttosiivous, myymäläsiivous, porrassiivous, raivaussiivous, rakennussiivous, rappusiivous, ravintolasiivous, remonttisiivous, sairaalasiivous, saunan pesu, siivousopastus, sopimussiivous, suursiivous, tapahtumasiivous, tehdassiivous, teollisuussiivous, toimistosiivous, toimitilasiivous, työmaaparakkisiivous, vahanpoisto, vahaus, vahinkosiivous, varastosiivous ja yrityssiivous.

» Ota yhteyttä siivousyritykseen SK-Apumiespalvelut

Poistoa Oy

Poistoa panostaa puhtaaseen sisäilmaan.

Teemme siivoukset aina toimistosiivouksista erikoisosaamista vaativiin homesiivouksiin.

Erikoisalaamme ovat vaativat siivoukset, kuten homesiivous, kuitusiivous ja hajunpoisto. Teemme näitä yrityksille, teollisuudelle ja julkiselle sektorille koko Suomen alueella.

Poistoa Oy tarjoaa laajat puhtaanapitopalvelut Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella. Huolehdimme yritysasiakkaiden toimi- ja liiketilojen sekä teollisuuden ja taloyhtiöiden säännöllisestä  ylläpito- ja perussiivouksesta.

Katso nettisivumme homesiivous.fi

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Poistoa Oy tarjoaa siivousta kuten allergiasiivous, erikoissiivous, hajunpoisto, homesiivous, ikkunanpesu, ilmanpuhdistus, kalmasiivous, kertasiivous, kiinteistösiivous, lattianvahaus, loppusiivous, messusiivous, muuttosiivous, rakennussiivous, remonttisiivous, sairaalasiivous, siivousopastus, sopimussiivous, suursiivous, tapahtumasiivous, tehdassiivous, teollisuussiivous, toimistosiivous, toimitilasiivous, työmaaparakkisiivous, vahanpoisto, vahaus, vahinkosiivous, varastosiivous ja yrityssiivous.

» Ota yhteyttä siivousyritykseen Poistoa Oy

Sirkan Auttavat Kädet

Luo terveempi kotiympäristö Enjo:lla. Puhdasta pelkällä kuidulla ja vedellä. Luo kemikaaliton talous.

Siivousvälineet on minulla itsellä. Voit tietysti tilata niitä minun kautta.

Siivous ma-la, hinta 32 eur/tunti sisältää alvin.

Ota reippaasti yhteyttä niin kerron lisää.

Puh. 040 7164032/Sirkka
Sähköpostiosoite on [email protected]

Teho-otsonoinnit

raikasilma_auto_V5

Olemme erikoistuneet hajunpoistoihin ja desinfiointeihin.

Otsonikäsittelymme toimii voimakkaana hapettimena ja sopii muun muassa seuraavien haittojen poistoon:

 • Tupakanhajut ja savuvahingot
 • Eläinten ja ihmisten erittäiden aiheuttamat hajut
 • Kalman hajut
 • Homeisuus ja tunkkaisuus
 • Kaikki siivoamattomuuden aiheuttamat hajut
 • Allergeenit (siite- ja eläinpölyt)

Kohteina mm.

 • Asunnot, talot ja mökit
 • Liike- ja toimistorakennukset
 • Hotellit ja ravintolat
 • Teollisuuden kiinteistöt
 • Kuolinpesät
 • Saneerauskohteet (loppudesinfioinnit)
 • Asuntoautot, -vaunut ja veneet
 • Irtaimistot

Teemme otsonointien lisäksi tarvittaessa siivouksia.

Tuotamme puhtaanapitoalan yrityksille palveluita myös alihankintana.

Toimimme Pirkanmaalla, Keski-Suomessa, Etelä-Pohjanmaalla sekä Satakunnassa.

Asiakaspalvelu
045 671 1100
[email protected]

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Teho-otsonoinnit tarjoaa siivousta kuten allergiasiivous, erikoissiivous, hajunpoisto, ilmanpuhdistus, kalmasiivous, loppusiivous, rakennussiivous, remonttisiivous, vahinkosaneeraus ja vahinkosiivous.

» Ota yhteyttä siivousyritykseen Teho-otsonoinnit

Kanta-Hämeen Apumiespalvelut

10335750_1448881185353966_1015542990_n

Kanta-Hämeen Apumiespalvelut on monialayritys joka pitää sen minkä lupaa! Toiminta-alueemme on koko Kanta-Häme. Myös Kanta-Hämeen ulkopuoliset toimeksiannot teemme erikseen sovittaessa. Asiakkaamme koostuvat yksityis- ja yritysasiakkaista sekä taloyhtiöistä.

Toiminta-ajatuksemme on tuottaa ammattitaitoista, luotettavaa, järkihintaista sekä rehellistä palvelua!

Palveluihimme kuuluvat muun muassa kiinteistöpalvelut, siivoukset, mökkitalkkarin työt, ulkoalueiden hoito ja kunnossapito, kotitalouspalvelut, muuttopalvelut sekä paljon muita palveluita!

Muistathan että työmme on kotitalousvähennyskelpoista!

Apumiespalvelut toimii vuoden jokaisena päivänä, myös juhlapyhinä. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous! Apumiespalvelut auttaa aina!

Puh: 0409345440
Email: [email protected]

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Kanta-Hämeen Apumiespalvelut tarjoaa siivousta kuten hajunpoisto, hotellisiivous, ikkunanpesu, juhlasiivous, kertasiivous, kiinteistösiivous, kotisiivous, laitossiivous, lattianvahaus, loppusiivous, lumityöt, mattopesu, messusiivous, muuttosiivous, myymäläsiivous, porrassiivous, raivaussiivous, rakennussiivous, rappusiivous, ravintolasiivous, remonttisiivous, sairaalasiivous, saunan pesu, siivousopastus, sopimussiivous, suursiivous, tapahtumasiivous, tehdassiivous, teollisuussiivous, toimistosiivous, toimitilasiivous, työmaaparakkisiivous, vahanpoisto, vahinkosiivous, varastosiivous ja yrityssiivous.

» Ota yhteyttä siivousyritykseen Kanta-Hämeen Apumiespalvelut

Järvimaan Moniosaajat Ky

monilogo

Rakennussiivoukset, loppusiivoukset, nokivahingot, kalmapuhdistukset, hajunpoistot, häätöasuntojen siivoukset, desinfioinnit ym. erityissiivoukset ja erityispuhdistukset kustannustehokkaasti ja asiakasystävällisesti.

Toimipaikkamme sijaitsee Satakunnassa, mutta voimme tarvittaessa toimia koko maassa.

Y-Tunnus 2592109-2

www.jarvimaanmoniosaajat.fi

[email protected]

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Järvimaan Moniosaajat Ky tarjoaa siivousta kuten erikoissiivous, hajunpoisto, kalmasiivous, loppusiivous, muuttosiivous, raivaussiivous, rakennussiivous, remonttisiivous, vahinkosaneeraus ja vahinkosiivous.

» Ota yhteyttä siivousyritykseen Järvimaan Moniosaajat Ky

Hämeen Erikois- ja Teollisuuspesut Oy

Hämeen Erikois- ja Teollisuuspesut palvelee kaikissa erikoissiivouksissa ja puhdistuksissa, kodista tehtaaseen.

Erikoisosaamistamme siivouspuolella ovat kalmasiivous, ylärakennepuhdistukset sekä esim. häätö- ja raivaussiivoukset. Hajunpoisto hoituu samalla, kuten myös ylimääräisen irtaimiston tai roskan vienti kaatopaikalle. Erikoispuhdistuksissa palvelemme noin Äänekoskelta etelään olevalla alueella, mutta tarpeen vaatiessa pääsemme pidemmällekin.

Tarjoamme myös perinteistä siivouspalvelua Pirkanmaan alueella, pääkonttorimme sijaitessa Tampereella.

Lisäksi tarjoamme muutakin erikoispuhdistusta kuten kuivajääpuhdistuksia, soodapuhalluksia, kuivahöyrypuhdistuksia ja ikkunan pesuja. Katso koko palveluvalikoimamme kotisivuiltamme http://www.easypesu.fi tai soita ja kysy lisää 020 768 9890

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Hämeen Erikois- ja Teollisuuspesut Oy tarjoaa siivousta kuten erikoissiivous, graffitin poisto, hajunpoisto, ikkunanpesu, kalmasiivous, kiinteistösiivous, loppusiivous, muuttosiivous, raivaussiivous, rakennussiivous, remonttisiivous, suursiivous, tehdassiivous, teollisuussiivous, toimistosiivous, toimitilasiivous, vahinkosaneeraus, vahinkosiivous ja yrityssiivous.

» Ota yhteyttä siivousyritykseen Hämeen Erikois- ja Teollisuuspesut Oy

Tuijan Kotisiivous

Siivouspalveluita 27 vuoden kokemuksella.

Siivoamme kotisi, toimistosi ja muut kohteet vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Tarjoamme myös vanhuspalveluita. Tiimiimme kuuluu myös kiinteistöhuollon ammattilaisia, joten pienet korjaus- ja kunnostustyöt hoituvat.

Tuijan Kotisiivous
Y 2425932-4
0408167263
http://www.kotisiistiksi.fi

Centrum Home

Centrum Home on Jyväskylässä kotipaikkaan pitävä monipalveluyritys.

Tarjoamme yrityksille, toimistosiivousta, yrityssiivousta,
rappusiivousta, muuttosiivousta, ikkunanpesut.

Kotitalouksille tarjoamme esim. siivousta, ikkunanpesu,
parvekelasien pesu, muuttosiivous, kotisiivous.

PALVELUALUEET: Jyväskylä, Jkl:n ympäristökunnat
MYÖS: Tampere – Helsinki – Turku
Helsinki

Jyväskylässä käytössä HYLA-PUHDISTUSJÄRJESTELMÄ.

OTA YHTEYTTÄ! KYSY MYÖS MUITA PALVELUJA!

YHTEYSTIEDOT:
040-8099 941
Purilas 4 A 40100 Jyväskylä
[email protected]
www.centrumhome.fi