Tampere

Hei!

Olemme 15-henkinen Pirkanmaalainen perheyritys Koti Puhtaaksi Oy.
Yrityksemme arvoja ovat rehellisyys, kotimaisuus ja palveluasenne.

Palvelujamme ovat

 • toimitilojen siivous
 • kotisiivous
 • kotipalvelun tukipalvelut (arvonlisäverottomana henkilöille joilla toimintakyky alentunut).

Lisäksi tuotamme muita oheispalveluita kuten kevyet pesulapalvelut, aamupalatoimitukset, tekstiilipesut, vahaukset ja remonttisiivoukset.

Meillä työskentelee viisitoista henkilöä, joiden taustat on tutkittu ja kaikilla meillä on ehdoton vaitiolovelvollisuus. Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta mikä heijastuu positiivisesti työhyvinvointiin ja sitä kautta palvelun laatuun ja siivousjälkeen.

Toimintaamme kattaa laaja vastuuvakuutus. Kuulumme alv- ja ennakonperintärekisteriin, joten kaikista meidän suorittamista kotona tehdyistä töistä saat kotitalousvähennyksen – hinnasta 45% pois verotuksessa! Kerron tarvittaessa lisää vähennyksestä ja sen anomisesta.

Toimialueemme on Tampere ja lähikunnat eli Pirkkala, Nokia, Lempäälä, Ylöjärvi ja Kangasala. Kysy kertaluontoiset käynnit myös muihin lähikuntiin.

Tutustu meihin lisää:
www.kotipuhtaaksi.fi

tai tykkää meistä facebookissa (löydät meidät hakusanoin Koti Puhtaaksi).
www.facebook.com/kotipuhtaaksi.fi
Kannattaa etsiä meidät käsiinsä sieltä ja tykätä, näin olet mukana arvonnoissa, pääset seuraamaan uusimpia uutisiamme sekä näkemään kuumimmat tarjouksemme!

Kerron mielelläni lisää, ota yhteyttä!

Yst.terv. Saana Tyni / Koti Puhtaaksi Oy
saana@kotipuhtaaksi.fi
040 9633866

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Sahera Koti Puhtaaksi Oy tarjoaa siivousta kuten allergiasiivous, ikkunanpesu, ilmanpuhdistus, juhlasiivous, kertasiivous, kiinteistösiivous, kotisiivous, lattianvahaus, loppusiivous, mattopesu, muuttosiivous, myymäläsiivous, porrassiivous, rakennussiivous, rappusiivous, remonttisiivous, saunan pesu, sopimussiivous, suursiivous, tapahtumasiivous, tehdassiivous, teollisuussiivous, toimistosiivous, toimitilasiivous, työmaaparakkisiivous, vahanpoisto, vahaus, vahinkosiivous, vakumointi ja yrityssiivous.

SK-Apumiespalvelut on monialayritys joka pitää sen minkä lupaa! Toiminta-alueemme Kanta-Hämeen, Pirkanmaan sekä Uudenmaan alue. Myös ulkopuoliset toimeksiannot teemme erikseen sovittaessa. Asiakkaamme koostuvat yksityis- ja yritysasiakkaista sekä taloyhtiöistä.

Toiminta-ajatuksemme on tuottaa ammattitaitoista, luotettavaa, järkihintaista sekä rehellistä palvelua!

Palveluihimme kuuluvat muun muassa kiinteistöpalvelut, siivoukset, mökkitalkkarin työt, ulkoalueiden hoito ja kunnossapito, pihatyöt, kotitalouspalvelut, muuttopalvelut sekä paljon muita palveluita!

Muistathan että työmme on kotitalousvähennyskelpoista!

Apumiespalvelut toimii vuoden jokaisena päivänä, myös juhlapyhinä. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous! Apumiespalvelut auttaa aina!

Lue lisää yrityksestämme/palveluista kotisivuilta osoitteesta: www.apumiespalvelut.fi

Puh: 0409345440
Email: Asiakaspalvelu@apumiespalvelut.fi

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu SK-Apumiespalvelut tarjoaa siivousta kuten auton sisäpesu, erikoissiivous, graffitin poisto, hajunpoisto, hotellisiivous, ikkunanpesu, ilmanpuhdistus, juhlasiivous, kertasiivous, kiinteistösiivous, kotisiivous, laitossiivous, lattianvahaus, loppusiivous, lumityöt, mattopesu, messusiivous, muuttosiivous, myymäläsiivous, porrassiivous, raivaussiivous, rakennussiivous, rappusiivous, ravintolasiivous, remonttisiivous, sairaalasiivous, saunan pesu, siivousopastus, sopimussiivous, suursiivous, tapahtumasiivous, tehdassiivous, teollisuussiivous, toimistosiivous, toimitilasiivous, työmaaparakkisiivous, vahanpoisto, vahaus, vahinkosiivous, varastosiivous ja yrityssiivous.

Poistoa panostaa puhtaaseen sisäilmaan.

Teemme siivoukset aina toimistosiivouksista erikoisosaamista vaativiin homesiivouksiin.

Erikoisalaamme ovat vaativat siivoukset, kuten homesiivous, kuitusiivous ja hajunpoisto. Teemme näitä yrityksille, teollisuudelle ja julkiselle sektorille koko Suomen alueella.

Poistoa Oy tarjoaa laajat puhtaanapitopalvelut Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella. Huolehdimme yritysasiakkaiden toimi- ja liiketilojen sekä teollisuuden ja taloyhtiöiden säännöllisestä  ylläpito- ja perussiivouksesta.

Katso nettisivumme homesiivous.fi

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Poistoa Oy tarjoaa siivousta kuten allergiasiivous, erikoissiivous, hajunpoisto, homesiivous, ikkunanpesu, ilmanpuhdistus, kalmasiivous, kertasiivous, kiinteistösiivous, lattianvahaus, loppusiivous, messusiivous, muuttosiivous, rakennussiivous, remonttisiivous, sairaalasiivous, siivousopastus, sopimussiivous, suursiivous, tapahtumasiivous, tehdassiivous, teollisuussiivous, toimistosiivous, toimitilasiivous, työmaaparakkisiivous, vahanpoisto, vahaus, vahinkosiivous, varastosiivous ja yrityssiivous.

Luo terveempi kotiympäristö Enjo:lla. Puhdasta pelkällä kuidulla ja vedellä. Luo kemikaaliton talous.

Siivousvälineet on minulla itsellä. Voit tietysti tilata niitä minun kautta.

Siivous ma-la, hinta 32 eur/tunti sisältää alvin.

Ota reippaasti yhteyttä niin kerron lisää.

Puh. 040 7164032/Sirkka
Sähköpostiosoite on nauravasirkka@gmail.com

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Sirkan Auttavat Kädet tarjoaa siivousta kuten allergiasiivous, ikkunanpesu, kertasiivous, kotisiivous, loppusiivous, mattopesu, muuttosiivous, saunan pesu, toimistosiivous ja yrityssiivous.

Olemme erikoistuneet hajunpoistoihin ja desinfiointeihin.

Otsonikäsittelymme toimii voimakkaana hapettimena ja sopii muun muassa seuraavien haittojen poistoon:

 • Tupakanhajut ja savuvahingot
 • Eläinten ja ihmisten erittäiden aiheuttamat hajut
 • Kalman hajut
 • Homeisuus ja tunkkaisuus
 • Kaikki siivoamattomuuden aiheuttamat hajut
 • Allergeenit (siite- ja eläinpölyt)

Kohteina mm.

 • Asunnot, talot ja mökit
 • Liike- ja toimistorakennukset
 • Hotellit ja ravintolat
 • Teollisuuden kiinteistöt
 • Kuolinpesät
 • Saneerauskohteet (loppudesinfioinnit)
 • Asuntoautot, -vaunut ja veneet
 • Irtaimistot

Teemme otsonointien lisäksi tarvittaessa siivouksia.

Tuotamme puhtaanapitoalan yrityksille palveluita myös alihankintana.

Toimimme Pirkanmaalla, Keski-Suomessa, Etelä-Pohjanmaalla sekä Satakunnassa.

Asiakaspalvelu
045 671 1100
info@raikasilma.fi

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Teho-otsonoinnit tarjoaa siivousta kuten allergiasiivous, erikoissiivous, hajunpoisto, ilmanpuhdistus, kalmasiivous, loppusiivous, rakennussiivous, remonttisiivous, vahinkosaneeraus ja vahinkosiivous.

Kanta-Hämeen Apumiespalvelut on monialayritys joka pitää sen minkä lupaa! Toiminta-alueemme on koko Kanta-Häme. Myös Kanta-Hämeen ulkopuoliset toimeksiannot teemme erikseen sovittaessa. Asiakkaamme koostuvat yksityis- ja yritysasiakkaista sekä taloyhtiöistä.

Toiminta-ajatuksemme on tuottaa ammattitaitoista, luotettavaa, järkihintaista sekä rehellistä palvelua!

Palveluihimme kuuluvat muun muassa kiinteistöpalvelut, siivoukset, mökkitalkkarin työt, ulkoalueiden hoito ja kunnossapito, kotitalouspalvelut, muuttopalvelut sekä paljon muita palveluita!

Muistathan että työmme on kotitalousvähennyskelpoista!

Apumiespalvelut toimii vuoden jokaisena päivänä, myös juhlapyhinä. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous! Apumiespalvelut auttaa aina!

Lue lisää yrityksestämme/palveluista kotisivuilta osoitteesta: www.apumiespalvelut.fi

Puh: 0409345440
Email: Asiakaspalvelu@apumiespalvelut.fi

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Kanta-Hämeen Apumiespalvelut tarjoaa siivousta kuten hajunpoisto, hotellisiivous, ikkunanpesu, juhlasiivous, kertasiivous, kiinteistösiivous, kotisiivous, laitossiivous, lattianvahaus, loppusiivous, lumityöt, mattopesu, messusiivous, muuttosiivous, myymäläsiivous, porrassiivous, raivaussiivous, rakennussiivous, rappusiivous, ravintolasiivous, remonttisiivous, sairaalasiivous, saunan pesu, siivousopastus, sopimussiivous, suursiivous, tapahtumasiivous, tehdassiivous, teollisuussiivous, toimistosiivous, toimitilasiivous, työmaaparakkisiivous, vahanpoisto, vahinkosiivous, varastosiivous ja yrityssiivous.

Rakennussiivoukset, loppusiivoukset, nokivahingot, kalmapuhdistukset, hajunpoistot, häätöasuntojen siivoukset, desinfioinnit ym. erityissiivoukset ja erityispuhdistukset kustannustehokkaasti ja asiakasystävällisesti.

Toimipaikkamme sijaitsee Satakunnassa, mutta voimme tarvittaessa toimia koko maassa.

Y-Tunnus 2592109-2

www.jarvimaanmoniosaajat.fi

moniosaajat.ky@gmail.com

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Järvimaan Moniosaajat Ky tarjoaa siivousta kuten erikoissiivous, hajunpoisto, kalmasiivous, loppusiivous, muuttosiivous, raivaussiivous, rakennussiivous, remonttisiivous, vahinkosaneeraus ja vahinkosiivous.

Hämeen Erikois- ja Teollisuuspesut palvelee kaikissa erikoissiivouksissa ja puhdistuksissa, kodista tehtaaseen.

Erikoisosaamistamme siivouspuolella ovat kalmasiivous, ylärakennepuhdistukset sekä esim. häätö- ja raivaussiivoukset. Hajunpoisto hoituu samalla, kuten myös ylimääräisen irtaimiston tai roskan vienti kaatopaikalle. Erikoispuhdistuksissa palvelemme noin Äänekoskelta etelään olevalla alueella, mutta tarpeen vaatiessa pääsemme pidemmällekin.

Tarjoamme myös perinteistä siivouspalvelua Pirkanmaan alueella, pääkonttorimme sijaitessa Tampereella.

Lisäksi tarjoamme muutakin erikoispuhdistusta kuten kuivajääpuhdistuksia, soodapuhalluksia, kuivahöyrypuhdistuksia ja ikkunan pesuja. Katso koko palveluvalikoimamme kotisivuiltamme http://www.easypesu.fi tai soita ja kysy lisää 020 768 9890

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Hämeen Erikois- ja Teollisuuspesut Oy tarjoaa siivousta kuten erikoissiivous, graffitin poisto, hajunpoisto, ikkunanpesu, kalmasiivous, kiinteistösiivous, loppusiivous, muuttosiivous, raivaussiivous, rakennussiivous, remonttisiivous, suursiivous, tehdassiivous, teollisuussiivous, toimistosiivous, toimitilasiivous, vahinkosaneeraus, vahinkosiivous ja yrityssiivous.

Siivouspalveluita 27 vuoden kokemuksella.

Siivoamme kotisi, toimistosi ja muut kohteet vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Tarjoamme myös vanhuspalveluita. Tiimiimme kuuluu myös kiinteistöhuollon ammattilaisia, joten pienet korjaus- ja kunnostustyöt hoituvat.

Tuijan Kotisiivous
Y 2425932-4
0408167263
http://www.kotisiistiksi.fi

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Tuijan Kotisiivous tarjoaa siivousta kuten kotisiivous ja toimistosiivous.

Centrum Home on Jyväskylässä kotipaikkaan pitävä monipalveluyritys.

Tarjoamme yrityksille, toimistosiivousta, yrityssiivousta,
rappusiivousta, muuttosiivousta, ikkunanpesut.

Kotitalouksille tarjoamme esim. siivousta, ikkunanpesu,
parvekelasien pesu, muuttosiivous, kotisiivous.

PALVELUALUEET: Jyväskylä, Jkl:n ympäristökunnat
MYÖS: Tampere – Helsinki – Turku
Helsinki

Jyväskylässä käytössä HYLA-PUHDISTUSJÄRJESTELMÄ.

OTA YHTEYTTÄ! KYSY MYÖS MUITA PALVELUJA!

YHTEYSTIEDOT:
040-8099 941
Purilas 4 A 40100 Jyväskylä
toimisto@centrumhome.fi
www.centrumhome.fi

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Centrum Home tarjoaa siivousta kuten ikkunanpesu, kotisiivous, muuttosiivous, parvekelasien pesu ja toimistosiivous.

Remontin tai rakentamisen jälkeen hienoa pölyä on yleensä ihan joka paikassa. Teemme kokemuksella remonttisiivoukset vaativiinkin kohteisiin.

Käytämme vesisuodatteista järjestelmää, joka vangitsee hienoistakin hienoimman pölyn pois hengitysilmasta. Laitteen poistoilma on 99,9997% puhdasta.

Käytämme naarmuttamattomia luonnonharjas-suulakkeita.

HYVIN SIIVOTTUUN KOTIIN ON TURVALLISTA MUUTTAA PERHEEN PIENINMPIENKIN KANSSA.

MIKSI VALITA MEIDÄT?

 • UUSI TEHOKAS LAITTEISTO
 • ILMANPUHDISTUS HIENOSTA PÖLYSTÄ
 • KAHDEN PÄIVÄN SIIVOUSMENETELMÄ*
 • EMME NAARMUTA UUSIA PINTOJA

SIKSI.

*LISÄÄ TIETOA INTERNET-SIVUILTAMME:

WWW.KOTIPUHTAAKSI.FI/

Jos haluat, että homma hoituu helposti ja laadukkaasti ota yhteyttä:

Saana Tyni
saana.tyni@kotipuhtaaksi.fi
040 9633 866
WWW.KOTIPUHTAAKSI.FI – LAATUTIETOISEN VALINTA

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu KotiPuhtaaksi Oy tarjoaa siivousta kuten loppusiivous, rakennussiivous ja remonttisiivous.

Vuosien kokemuksella kaikenlaiset siivoukset, ja aina sama tuttu siivooja.

Välineet ja siivousaineet kuuluvat tuntiveloitukseen.

45% kotitalousvähennys.

Soita ja kysy tarjous 0440123128

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Siivousteknikko tarjoaa siivousta kuten ikkunanpesu, kotisiivous ja toimistosiivous.

Hei!

Olisiko kiva tulla puhtaaseen juuri siivottuun kotiin raskaan työpäivän jälkeen? Tiesithän, että valtio tukee laadukkaampaa vapaa-aikaasi kustantaen lähes puolet siivouskustannuksistasi!

Olemme pieni, asioista hyvin huolehtiva siivousyritys Tampereelta. Teemme tarkkaa ja perusteellista työtä korkealuokkaisilla välineillä ja aineilla.

Meiltä saat normaali kotisiivouksen lisäksi laajasti muita palveluita. Mattojen pesu meiltä kannattaa! Saat myös siitä veroedun -45%!

Meillä työskentelee kaksi siistijää, Anne ja Marika, joiden taustat on tutkittu ja heillä on ehdoton vaitiolovelvollisuus. Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta mikä heijastuu positiivisesti työhyvinvointiin ja sitä kautta palvelun laatuun ja siivouksen jälkeen.

Toimintaamme kattaa laaja vastuuvakuutus. Kuulumme alv ja ennakonperintärekisteriin, joten kaikista meidän suorittamista kotona tehdyistä töistä saat kotitalousvähennyksen- hinnasta 45% pois verotuksessa! Kerron tarvittaessa lisää vähennyksestä ja sen hakemisesta.

Toimialueemme on pääosin Tampere, Pirkkala ja Nokia, kysy myös muihin lähikuntiin.

Tutustu meihin lisää:
www.kotipuhtaaksi.fi

tai tykkää meistä facebookissa (löydät meidät hakusanoin Koti Puhtaaksi). Kannattaa etsiä meidät käsiinsä sieltä ja tykätä, näin olet mukana arvonnoissa, pääset seuraamaan uusimpia uutisiamme sekä näkemään kuumimmat tarjouksemme!

Kerron mielelläni lisää, ota yhteyttä!

Yst.terv. Saana Tyni / Koti Puhtaaksi! Porshsivo KY
saana.tyni@sivo.fi
040 9633866

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Koti Puhtaaksi! (Porshsivo KY) tarjoaa siivousta kuten allergiasiivous, auton sisäpesu, ikkunanpesu, ilmanpuhdistus, kotisiivous, mattopesu, muuttosiivous, remonttisiivous ja suursiivous.

Me Kotileenalaiset teemme viikkosiivoukset, suursiivoukset, ikkunanpesut, remonttisiivoukset ja muuttosiivoukset. Teemme siivouksia myös pienille yrityksille.

Kotileena on 2001 perustettu kotisiivoukseen erikoistunut siivousyritys. Työllistämme yhteensä 150 henkeä ja olimme vuonna 2011 Kauppalehden menestysyritys jo toista vuotta peräkkäin.

Ota yhteyttä, niin me käärimme hihat ja rupeamme töihin

www.kotileena.fi

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Kotileena Oy tarjoaa siivousta kuten ikkunanpesu, kotisiivous, loppusiivous, muuttosiivous ja remonttisiivous.

Metera Oy on vuonna 2012 perustettu ympäristöystävällinen siivous- ja palvelualan yritys.

Olemme erikoistuneet pk-yritysten ylläpitosiivouksiin sekä suursiivouksiin. Käytämme luontoystävällisiä EU-ympäristömerkittyjä puhdistusaineita, huomioimme omalta osaltamme lajittelu- ja kierrätysasiat asiakaskohteen toimintamallin mukaisesti ja pyrimme kaikin tavoin ympäristöystävällisiin ratkaisuihin.

Kaikki toimintamme perustuu pitkäaikaiseen kokemukseen palvelualalta, ammattimaiseen, asiakasystävälliseen ja hyvän tavan mukaiseen toimintatapaan. Toimintapamme on kehitetty tiiviissä yhteistyössä kuuntelemalla ja huomioimalla asiakkaiden toiveita ja ehdotuksia. Tavoittelemme pitkäaikaisia asiakassuhteita ja ehdottomasti tyytyväisiä asiakkaita.

Sitoudumme täydellisesti lupaamaamme ja uskallamme antaa takuun työstämme.

www.meterapalvelut.fi

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Metera Oy tarjoaa siivousta kuten erikoissiivous, hotellisiivous, ikkunanpesu ja toimistosiivous.

Olemme keskikokoinen, iloinen ja tehokas siivous- ja palvelualanyritys Pirkanmaan alueelta. Palvelemme niin yrityksiä kuin kotitalouksiakin – yksilöllisesti, joustavasti ja vankalla ammattitaidolla.

Suurin asiakkaamme on Tampereen Holiday Club, jossa toimenkuvaamme kuuluu muun muassa lomaosakehuoneistojen kokonaisvaltainen hoito ja ylläpito.

Meiltä saat aina ystävällisen palvelun. Palvelemme mielellämme, oli sitten kyse suuresta tai pienestä kohteesta. Soita ja kysy lisää!

Anna Hult-Koskinen, puh. 050 912 7127
sähköposti: anna.hult-koskinen (at) luukku.com

www.annasclean.com

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Anna’s Clean Oy tarjoaa siivousta kuten erikoissiivous, ikkunanpesu, kotisiivous, muuttosiivous, rappusiivous, toimistosiivous, vahanpoisto ja vahaus.

Huolenpitoa lapsiperheistä vanhuksiin!

– Kotisiivousta,
– Asiointiapua
– Muuttosiivousta
– Rakennussiivousta
– Ikkunoiden pesua
– Saunan pesua
– Mökin huoltoa

Kysy reippaasti tarjousta!

kangasalan@puuharit.net

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu KANGASALAN PUUHARIT TMI tarjoaa siivousta kuten ikkunanpesu, kotisiivous, muuttosiivous ja rakennussiivous.

Olemme erikoistuneet tekstiilipintaisten kalusteiden ja kokolattiamattojen pesuihin ja suojaukseen.

Menetelmämme perustuu tekstiilien suunnitelmalliseen puhdistukseen ja suojakäsittelyyn, soveltuen uusille sekä jo käytössäoleville tekstiilipinnoille. Menetelmässä uusi tekstiili suojakäsitellään ja vanhat tekstiilimateriaalit puhdistetaan puhdistusmenetelmällä ennen suojakäsittelyä.

Menetelmällä vähennetään lähtemättömien tahrojen syntymistä, koska suoja-aine vaikeuttaa lian tunkeutumista itse kuituun. Säännöllisellä ja oikein suunnitellulla hoidolla tekstiilien käyttöikää pidennetään merkittävästi sekä säilytetään tekstiilin alkuperäinen ulkonäkö.

KOTITALOUKSILLE PESEMME:

sohvat, nojatuolit, ruokatuolit, rahit, matot ja autojen sisätilat

YRITYKSET / MUUT KOHTEET:

Kokolattiamatot, auditoriot, kokous-ja konferenssitilat, edustustilat, julkiset tilat, näyttelytilat, ravintola-ja juhlasalit, sisääntuloaulat, linja-autot, lentokoneet, hotellit, lähetystöt, virastot, toimistot jne.

TIEDUSTELUT / AJANVARAUKSET:

Anssi Hangas
Myyntipäällikkö
050-3898662
www.hatex.fi
anssi.hangas@hatex.fi

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu HA-TEX tarjoaa siivousta kuten auton sisäpesu, erikoissiivous ja sohvan pesu.

Kotisiivous edullisesti. Siivoukseen kuuluu mm. ikkunoiden pesu, lattianpesu, imurointi jne. Hoidetaan talo ja loma-asunnot puhtaiksi. Kokemusta löytyy.

Hinta: 13-18 €/h

Yhteystiedot:

puh. 045 117 7487

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu TMI FIRUAL tarjoaa siivousta kuten ja kotisiivous.

Kotisiivous

Hoidamme kaikki kodinhoitoon liittyvät työt ammattitaidolla.

Voit itse viettää vapaa-aikasi haluamallasi tavalla, kun kotisiivous jää meidän huoleksemme.

Yhdessä sovimme käytettävän ajan, käyntitiheyden ja tehtävät työt.

Toimistosiivous

Tarjoamme säännöllistä siivousta. Kuuntelemme toiveesi ja tarpeesi, minkä jälkeen muokkaamme palvelumme juuri yrityksellesi sopivaksi.

Jättämällä siivouksen meidän huoleksemme, sinä voit henkilökuntasi kanssa keskittyä olennaiseen, omaan työhösi.

Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin ja kehittyviin asiakassuhteisiin.

www.profiili.com

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Profiili Palvelut Oy tarjoaa siivousta kuten ikkunanpesu, kotisiivous, muuttosiivous ja toimistosiivous.