Tampere

Poistoa panostaa puhtaaseen sisäilmaan.

Teemme siivoukset aina toimistosiivouksista erikoisosaamista vaativiin homesiivouksiin.

Erikoisalaamme ovat vaativat siivoukset, kuten homesiivous, kuitusiivous ja hajunpoisto. Teemme näitä yrityksille, teollisuudelle ja julkiselle sektorille koko Suomen alueella.

Poistoa Oy tarjoaa laajat puhtaanapitopalvelut Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella. Huolehdimme yritysasiakkaiden toimi- ja liiketilojen sekä teollisuuden ja taloyhtiöiden säännöllisestä  ylläpito- ja perussiivouksesta.

Katso nettisivumme homesiivous.fi

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Poistoa Oy tarjoaa siivousta kuten allergiasiivous, erikoissiivous, hajunpoisto, homesiivous, ikkunanpesu, ilmanpuhdistus, kalmasiivous, kertasiivous, kiinteistösiivous, lattianvahaus, loppusiivous, messusiivous, muuttosiivous, rakennussiivous, remonttisiivous, sairaalasiivous, siivousopastus, sopimussiivous, suursiivous, tapahtumasiivous, tehdassiivous, teollisuussiivous, toimistosiivous, toimitilasiivous, työmaaparakkisiivous, vahanpoisto, vahaus, vahinkosiivous, varastosiivous ja yrityssiivous.

Luo terveempi kotiympäristö Enjo:lla. Puhdasta pelkällä kuidulla ja vedellä. Luo kemikaaliton talous.

Siivousvälineet on minulla itsellä. Voit tietysti tilata niitä minun kautta.

Siivous ma-la, hinta 32 eur/tunti sisältää alvin.

Ota reippaasti yhteyttä niin kerron lisää.

Puh. 040 7164032/Sirkka
Sähköpostiosoite on nauravasirkka@gmail.com

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Sirkan Auttavat Kädet tarjoaa siivousta kuten allergiasiivous, ikkunanpesu, kertasiivous, kotisiivous, loppusiivous, mattopesu, muuttosiivous, saunan pesu, toimistosiivous ja yrityssiivous.

Olemme erikoistuneet hajunpoistoihin ja desinfiointeihin.

Otsonikäsittelymme toimii voimakkaana hapettimena ja sopii muun muassa seuraavien haittojen poistoon:

 • Tupakanhajut ja savuvahingot
 • Eläinten ja ihmisten erittäiden aiheuttamat hajut
 • Kalman hajut
 • Homeisuus ja tunkkaisuus
 • Kaikki siivoamattomuuden aiheuttamat hajut
 • Allergeenit (siite- ja eläinpölyt)

Kohteina mm.

 • Asunnot, talot ja mökit
 • Liike- ja toimistorakennukset
 • Hotellit ja ravintolat
 • Teollisuuden kiinteistöt
 • Kuolinpesät
 • Saneerauskohteet (loppudesinfioinnit)
 • Asuntoautot, -vaunut ja veneet
 • Irtaimistot

Teemme otsonointien lisäksi tarvittaessa siivouksia.

Tuotamme puhtaanapitoalan yrityksille palveluita myös alihankintana.

Toimimme Pirkanmaalla, Keski-Suomessa, Etelä-Pohjanmaalla sekä Satakunnassa.

Asiakaspalvelu
045 671 1100
info@raikasilma.fi

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Teho-otsonoinnit tarjoaa siivousta kuten allergiasiivous, erikoissiivous, hajunpoisto, ilmanpuhdistus, kalmasiivous, loppusiivous, rakennussiivous, remonttisiivous, vahinkosaneeraus ja vahinkosiivous.

Kanta-Hämeen Apumiespalvelut on monialayritys joka pitää sen minkä lupaa! Toiminta-alueemme on koko Kanta-Häme. Myös Kanta-Hämeen ulkopuoliset toimeksiannot teemme erikseen sovittaessa. Asiakkaamme koostuvat yksityis- ja yritysasiakkaista sekä taloyhtiöistä.

Toiminta-ajatuksemme on tuottaa ammattitaitoista, luotettavaa, järkihintaista sekä rehellistä palvelua!

Palveluihimme kuuluvat muun muassa kiinteistöpalvelut, siivoukset, mökkitalkkarin työt, ulkoalueiden hoito ja kunnossapito, kotitalouspalvelut, muuttopalvelut sekä paljon muita palveluita!

Muistathan että työmme on kotitalousvähennyskelpoista!

Apumiespalvelut toimii vuoden jokaisena päivänä, myös juhlapyhinä. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous! Apumiespalvelut auttaa aina!

Lue lisää yrityksestämme/palveluista kotisivuilta osoitteesta: www.apumiespalvelut.fi

Puh: 0409345440
Email: Asiakaspalvelu@apumiespalvelut.fi

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Kanta-Hämeen Apumiespalvelut tarjoaa siivousta kuten hajunpoisto, hotellisiivous, ikkunanpesu, juhlasiivous, kertasiivous, kiinteistösiivous, kotisiivous, laitossiivous, lattianvahaus, loppusiivous, lumityöt, mattopesu, messusiivous, muuttosiivous, myymäläsiivous, porrassiivous, raivaussiivous, rakennussiivous, rappusiivous, ravintolasiivous, remonttisiivous, sairaalasiivous, saunan pesu, siivousopastus, sopimussiivous, suursiivous, tapahtumasiivous, tehdassiivous, teollisuussiivous, toimistosiivous, toimitilasiivous, työmaaparakkisiivous, vahanpoisto, vahinkosiivous, varastosiivous ja yrityssiivous.

Rakennussiivoukset, loppusiivoukset, nokivahingot, kalmapuhdistukset, hajunpoistot, häätöasuntojen siivoukset, desinfioinnit ym. erityissiivoukset ja erityispuhdistukset kustannustehokkaasti ja asiakasystävällisesti.

Toimipaikkamme sijaitsee Satakunnassa, mutta voimme tarvittaessa toimia koko maassa.

Y-Tunnus 2592109-2

www.jarvimaanmoniosaajat.fi

moniosaajat.ky@gmail.com

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Järvimaan Moniosaajat Ky tarjoaa siivousta kuten erikoissiivous, hajunpoisto, kalmasiivous, loppusiivous, muuttosiivous, raivaussiivous, rakennussiivous, remonttisiivous, vahinkosaneeraus ja vahinkosiivous.

Hämeen Erikois- ja Teollisuuspesut palvelee kaikissa erikoissiivouksissa ja puhdistuksissa, kodista tehtaaseen.

Erikoisosaamistamme siivouspuolella ovat kalmasiivous, ylärakennepuhdistukset sekä esim. häätö- ja raivaussiivoukset. Hajunpoisto hoituu samalla, kuten myös ylimääräisen irtaimiston tai roskan vienti kaatopaikalle. Erikoispuhdistuksissa palvelemme noin Äänekoskelta etelään olevalla alueella, mutta tarpeen vaatiessa pääsemme pidemmällekin.

Tarjoamme myös perinteistä siivouspalvelua Pirkanmaan alueella, pääkonttorimme sijaitessa Tampereella.

Lisäksi tarjoamme muutakin erikoispuhdistusta kuten kuivajääpuhdistuksia, soodapuhalluksia, kuivahöyrypuhdistuksia ja ikkunan pesuja. Katso koko palveluvalikoimamme kotisivuiltamme http://www.easypesu.fi tai soita ja kysy lisää 020 768 9890

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Hämeen Erikois- ja Teollisuuspesut Oy tarjoaa siivousta kuten erikoissiivous, graffitin poisto, hajunpoisto, ikkunanpesu, kalmasiivous, kiinteistösiivous, loppusiivous, muuttosiivous, raivaussiivous, rakennussiivous, remonttisiivous, suursiivous, tehdassiivous, teollisuussiivous, toimistosiivous, toimitilasiivous, vahinkosaneeraus, vahinkosiivous ja yrityssiivous.

Siivouspalveluita 27 vuoden kokemuksella.

Siivoamme kotisi, toimistosi ja muut kohteet vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Tarjoamme myös vanhuspalveluita. Tiimiimme kuuluu myös kiinteistöhuollon ammattilaisia, joten pienet korjaus- ja kunnostustyöt hoituvat.

Tuijan Kotisiivous
Y 2425932-4
0408167263
http://www.kotisiistiksi.fi

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Tuijan Kotisiivous tarjoaa siivousta kuten kotisiivous ja toimistosiivous.

Centrum Home on Jyväskylässä kotipaikkaan pitävä monipalveluyritys.

Tarjoamme yrityksille, toimistosiivousta, yrityssiivousta,
rappusiivousta, muuttosiivousta, ikkunanpesut.

Kotitalouksille tarjoamme esim. siivousta, ikkunanpesu,
parvekelasien pesu, muuttosiivous, kotisiivous.

PALVELUALUEET: Jyväskylä, Jkl:n ympäristökunnat
MYÖS: Tampere – Helsinki – Turku
Helsinki

Jyväskylässä käytössä HYLA-PUHDISTUSJÄRJESTELMÄ.

OTA YHTEYTTÄ! KYSY MYÖS MUITA PALVELUJA!

YHTEYSTIEDOT:
040-8099 941
Purilas 4 A 40100 Jyväskylä
toimisto@centrumhome.fi
www.centrumhome.fi

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Centrum Home tarjoaa siivousta kuten ikkunanpesu, kotisiivous, muuttosiivous, parvekelasien pesu ja toimistosiivous.

Remontin tai rakentamisen jälkeen hienoa pölyä on yleensä ihan joka paikassa. Teemme kokemuksella remonttisiivoukset vaativiinkin kohteisiin.

Käytämme vesisuodatteista järjestelmää, joka vangitsee hienoistakin hienoimman pölyn pois hengitysilmasta. Laitteen poistoilma on 99,9997% puhdasta.

Käytämme naarmuttamattomia luonnonharjas-suulakkeita.

HYVIN SIIVOTTUUN KOTIIN ON TURVALLISTA MUUTTAA PERHEEN PIENINMPIENKIN KANSSA.

MIKSI VALITA MEIDÄT?

 • UUSI TEHOKAS LAITTEISTO
 • ILMANPUHDISTUS HIENOSTA PÖLYSTÄ
 • KAHDEN PÄIVÄN SIIVOUSMENETELMÄ*
 • EMME NAARMUTA UUSIA PINTOJA

SIKSI.

*LISÄÄ TIETOA INTERNET-SIVUILTAMME:

WWW.KOTIPUHTAAKSI.FI/

Jos haluat, että homma hoituu helposti ja laadukkaasti ota yhteyttä:

Saana Tyni
saana.tyni@kotipuhtaaksi.fi
040 9633 866
WWW.KOTIPUHTAAKSI.FI – LAATUTIETOISEN VALINTA

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu KotiPuhtaaksi Oy tarjoaa siivousta kuten loppusiivous, rakennussiivous ja remonttisiivous.

Vuosien kokemuksella kaikenlaiset siivoukset, ja aina sama tuttu siivooja.

Välineet ja siivousaineet kuuluvat tuntiveloitukseen.

45% kotitalousvähennys.

Soita ja kysy tarjous 0440123128

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Siivousteknikko tarjoaa siivousta kuten ikkunanpesu, kotisiivous ja toimistosiivous.

Hei!

Olisiko kiva tulla puhtaaseen juuri siivottuun kotiin raskaan työpäivän jälkeen? Tiesithän, että valtio tukee laadukkaampaa vapaa-aikaasi kustantaen lähes puolet siivouskustannuksistasi!

Olemme pieni, asioista hyvin huolehtiva siivousyritys Tampereelta. Teemme tarkkaa ja perusteellista työtä korkealuokkaisilla välineillä ja aineilla.

Meiltä saat normaali kotisiivouksen lisäksi laajasti muita palveluita. Mattojen pesu meiltä kannattaa! Saat myös siitä veroedun -45%!

Meillä työskentelee kaksi siistijää, Anne ja Marika, joiden taustat on tutkittu ja heillä on ehdoton vaitiolovelvollisuus. Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta mikä heijastuu positiivisesti työhyvinvointiin ja sitä kautta palvelun laatuun ja siivouksen jälkeen.

Toimintaamme kattaa laaja vastuuvakuutus. Kuulumme alv ja ennakonperintärekisteriin, joten kaikista meidän suorittamista kotona tehdyistä töistä saat kotitalousvähennyksen- hinnasta 45% pois verotuksessa! Kerron tarvittaessa lisää vähennyksestä ja sen hakemisesta.

Toimialueemme on pääosin Tampere, Pirkkala ja Nokia, kysy myös muihin lähikuntiin.

Tutustu meihin lisää:
www.kotipuhtaaksi.fi

tai tykkää meistä facebookissa (löydät meidät hakusanoin Koti Puhtaaksi). Kannattaa etsiä meidät käsiinsä sieltä ja tykätä, näin olet mukana arvonnoissa, pääset seuraamaan uusimpia uutisiamme sekä näkemään kuumimmat tarjouksemme!

Kerron mielelläni lisää, ota yhteyttä!

Yst.terv. Saana Tyni / Koti Puhtaaksi! Porshsivo KY
saana.tyni@sivo.fi
040 9633866

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Koti Puhtaaksi! (Porshsivo KY) tarjoaa siivousta kuten allergiasiivous, auton sisäpesu, ikkunanpesu, ilmanpuhdistus, kotisiivous, mattopesu, muuttosiivous, remonttisiivous ja suursiivous.

Me Kotileenalaiset teemme viikkosiivoukset, suursiivoukset, ikkunanpesut, remonttisiivoukset ja muuttosiivoukset. Teemme siivouksia myös pienille yrityksille.

Kotileena on 2001 perustettu kotisiivoukseen erikoistunut siivousyritys. Työllistämme yhteensä 150 henkeä ja olimme vuonna 2011 Kauppalehden menestysyritys jo toista vuotta peräkkäin.

Ota yhteyttä, niin me käärimme hihat ja rupeamme töihin

www.kotileena.fi

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Kotileena Oy tarjoaa siivousta kuten ikkunanpesu, kotisiivous, loppusiivous, muuttosiivous ja remonttisiivous.

Metera Oy on vuonna 2012 perustettu ympäristöystävällinen siivous- ja palvelualan yritys.

Olemme erikoistuneet pk-yritysten ylläpitosiivouksiin sekä suursiivouksiin. Käytämme luontoystävällisiä EU-ympäristömerkittyjä puhdistusaineita, huomioimme omalta osaltamme lajittelu- ja kierrätysasiat asiakaskohteen toimintamallin mukaisesti ja pyrimme kaikin tavoin ympäristöystävällisiin ratkaisuihin.

Kaikki toimintamme perustuu pitkäaikaiseen kokemukseen palvelualalta, ammattimaiseen, asiakasystävälliseen ja hyvän tavan mukaiseen toimintatapaan. Toimintapamme on kehitetty tiiviissä yhteistyössä kuuntelemalla ja huomioimalla asiakkaiden toiveita ja ehdotuksia. Tavoittelemme pitkäaikaisia asiakassuhteita ja ehdottomasti tyytyväisiä asiakkaita.

Sitoudumme täydellisesti lupaamaamme ja uskallamme antaa takuun työstämme.

www.meterapalvelut.fi

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Metera Oy tarjoaa siivousta kuten erikoissiivous, hotellisiivous, ikkunanpesu ja toimistosiivous.

Olemme keskikokoinen, iloinen ja tehokas siivous- ja palvelualanyritys Pirkanmaan alueelta. Palvelemme niin yrityksiä kuin kotitalouksiakin – yksilöllisesti, joustavasti ja vankalla ammattitaidolla.

Suurin asiakkaamme on Tampereen Holiday Club, jossa toimenkuvaamme kuuluu muun muassa lomaosakehuoneistojen kokonaisvaltainen hoito ja ylläpito.

Meiltä saat aina ystävällisen palvelun. Palvelemme mielellämme, oli sitten kyse suuresta tai pienestä kohteesta. Soita ja kysy lisää!

Anna Hult-Koskinen, puh. 050 912 7127
sähköposti: anna.hult-koskinen (at) luukku.com

www.annasclean.com

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Anna’s Clean Oy tarjoaa siivousta kuten erikoissiivous, ikkunanpesu, kotisiivous, muuttosiivous, rappusiivous, toimistosiivous, vahanpoisto ja vahaus.

Huolenpitoa lapsiperheistä vanhuksiin!

- Kotisiivousta,
- Asiointiapua
- Muuttosiivousta
- Rakennussiivousta
- Ikkunoiden pesua
- Saunan pesua
- Mökin huoltoa

Kysy reippaasti tarjousta!

kangasalan@puuharit.net

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu KANGASALAN PUUHARIT TMI tarjoaa siivousta kuten ikkunanpesu, kotisiivous, muuttosiivous ja rakennussiivous.

Olemme erikoistuneet tekstiilipintaisten kalusteiden ja kokolattiamattojen pesuihin ja suojaukseen.

Menetelmämme perustuu tekstiilien suunnitelmalliseen puhdistukseen ja suojakäsittelyyn, soveltuen uusille sekä jo käytössäoleville tekstiilipinnoille. Menetelmässä uusi tekstiili suojakäsitellään ja vanhat tekstiilimateriaalit puhdistetaan puhdistusmenetelmällä ennen suojakäsittelyä.

Menetelmällä vähennetään lähtemättömien tahrojen syntymistä, koska suoja-aine vaikeuttaa lian tunkeutumista itse kuituun. Säännöllisellä ja oikein suunnitellulla hoidolla tekstiilien käyttöikää pidennetään merkittävästi sekä säilytetään tekstiilin alkuperäinen ulkonäkö.

KOTITALOUKSILLE PESEMME:

sohvat, nojatuolit, ruokatuolit, rahit, matot ja autojen sisätilat

YRITYKSET / MUUT KOHTEET:

Kokolattiamatot, auditoriot, kokous-ja konferenssitilat, edustustilat, julkiset tilat, näyttelytilat, ravintola-ja juhlasalit, sisääntuloaulat, linja-autot, lentokoneet, hotellit, lähetystöt, virastot, toimistot jne.

TIEDUSTELUT / AJANVARAUKSET:

Anssi Hangas
Myyntipäällikkö
050-3898662
www.hatex.fi
anssi.hangas@hatex.fi

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu HA-TEX tarjoaa siivousta kuten auton sisäpesu, erikoissiivous ja sohvan pesu.

Kotisiivous edullisesti. Siivoukseen kuuluu mm. ikkunoiden pesu, lattianpesu, imurointi jne. Hoidetaan talo ja loma-asunnot puhtaiksi. Kokemusta löytyy.

Hinta: 13-18 €/h

Yhteystiedot:

puh. 045 117 7487

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu TMI FIRUAL tarjoaa siivousta kuten ja kotisiivous.

Kotisiivous

Hoidamme kaikki kodinhoitoon liittyvät työt ammattitaidolla.

Voit itse viettää vapaa-aikasi haluamallasi tavalla, kun kotisiivous jää meidän huoleksemme.

Yhdessä sovimme käytettävän ajan, käyntitiheyden ja tehtävät työt.

Toimistosiivous

Tarjoamme säännöllistä siivousta. Kuuntelemme toiveesi ja tarpeesi, minkä jälkeen muokkaamme palvelumme juuri yrityksellesi sopivaksi.

Jättämällä siivouksen meidän huoleksemme, sinä voit henkilökuntasi kanssa keskittyä olennaiseen, omaan työhösi.

Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin ja kehittyviin asiakassuhteisiin.

www.profiili.com

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Profiili Palvelut Oy tarjoaa siivousta kuten ikkunanpesu, kotisiivous, muuttosiivous ja toimistosiivous.

Toimintaamme kuuluu laaja-alaista siivouspalvelua asiakkaan tarpeiden mukaan monien vuosien kokemuksella ja ammattitaito on sen mukaista.

Ota yhteyttä meihin. Palvelemme mielellämme.

T:mi PÄIJÄT-HÄMEEN SIIVOUSPALVELU
ARJA HIETAMÄKI
KULMALANTIE 112 15270 KUKKILA
PUH/FAX 03 7872789
Gsm nro 0400 494575
0400494657

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu T:MI PÄIJÄT-HÄMEEN SIIVOUSPALVELU tarjoaa siivousta kuten erikoissiivous, graffitin poisto, kiinteistösiivous, kotisiivous, kristallointi, loppusiivoukset, mattopesu, muuttosiivous, myymäläsiivous, rakennussiivous, sopimussiivous, vahanpoisto ja vahaus.

Kiinteistöleijonat – ammattitaitoista kiinteistönhuolto- ja siivouspalvelua.

Siistit ja asianmukaisesti hoidetut tilat lisäävät merkittävästi viihtyvyyttä sekä kotona että työpaikalla. Siksi ei olekaan aivan sama kuinka niistä pidetään huolta.

Kiinteistöleijonat on pirkanmaalainen luotettava ja osaava kiinteistönhuolto- ja siivousalan yritys. Tarjoamme asiakkaillemme ammattitaitoisia ja luotettavia kiinteistöjen huoltopalveluja koti- ja yrityssiivouksista taloyhtiöiden kunnossapitoon ja remonttipalveluihin.

Teemme työt tehokkaasti laadusta tinkimättä!

Puh. 045 359 7009
info@kiinteistoleijonat.fi

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Kiinteistöleijonat Tmi tarjoaa siivousta kuten kotisiivous, porrassiivous ja yrityssiivous.

Kotityöpalvelu Kotoisa Oy on vuoden verran toiminut monipuolisiin kotityöpalveluihin erikoistunut yritys. Yritys toimii pääasiassa Hervannan alueella, mutta tarpeen vaatiessa ja mahdollisuuksien mukaan otetaan toimeksiantoja kauempaakin. Kotoisa Oy täydentää kunnallisten kotihoidon palveluiden valikoimaa.

Kotoisasta kaikki nämä kotihoidon avustavat palvelut:

 • avustamis- ja asiointipalvelut
 • kodin korjaus- ja huoltotyöt (ns.talonmiespalvelut)
 • pihan siivous- ja kunnostustyöt
 • kodin siivouspalvelut
 • lastenhoitopalvelut
 • pienkotieläinten hoito
 • saattamispalvelu
 • vaate- ja tekstiilihuolto
 • ruoanlaitto- ja leivonta-apu
 • ompelutyöt.

Kotoisa myy hyvää työn laatua- eli annamme työlle tyytyväisyystakuun!

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta!

Kotityöpalvelu Kotoisa Oy
Ruovedenkatu 20, 33720 Tampere
Puh. 050 5945611
anna-maria.lindberg@kotoisaa.fi

www.kotoisaa.fi

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Kotityöpalvelu Kotoisa Oy tarjoaa siivousta kuten ja kotisiivous.

Laadukasta siivouspalvelua kaikilla siivousalan sektoreilla.

Meillä on asiantuntemusta myös viher- ja puutarha-alalta.

Toimialueemme on Lempäälästä Tampereelle.

Puhelin: 040 912 5850
www.siivouspeukalot.fi

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Siivous- ja Viherpeukalot tarjoaa siivousta kuten ikkunanpesu, kotisiivous, porrassiivous, rakennussiivous, suursiivous ja yrityssiivous.

Tmi Rosani on perheyritys, joka tarjoaa siivouspalveluja yrityksille ja yksityisille henkilöille. Olemme toimineet vuodesta 2000 lähtien ja tarjoamme palveluitamme pääasiassa Tampereen alueella. Tällä hetkellä lähes 40 asiakasta käyttää siivouspalveluitamme.

Pyrimme jo työhönotossamme olemaan erittäin huolellisia henkilökuntamme suhteen. Kaikkia työntekijöitämme sitoo ehdoton vaitiolovelvollisuus. Rosani työllistää Tampereella tällä hetkellä 6 henkilöä.

Toiminnassamme pyrimme mahdollisuuksiemme mukaan ottamaan huomioon myös ympäristönäkökohdat siivousaineiden valinnoissa ja liikkuessamme asiakaskohteesta toiseen.

Olitpa yritys- tai yksityisasiakas, asioiminen kansamme on helppoa ja vaivatonta. Tämä koskee niin palveluidemme tilaamista, käyttämistä kuin laskutus yms. rutiineja.

Ota yhteyttä: rosani.siivous@gmail.com

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Rosani tarjoaa siivousta kuten graffitin poisto, hajunpoisto, ikkunanpesu, juhlasiivous, kalmasiivous, kertasiivous, kiinteistösiivous, kotisiivous, lattianvahaus, loppusiivous, lumityöt, messusiivous, muuttosiivous, myymäläsiivous, porrassiivous, raivaussiivous, rakennussiivous, rappusiivous, remonttisiivous, sopimussiivous, suursiivous, tapahtumasiivous, tehdassiivous, teollisuussiivous, toimistosiivous, toimitilasiivous, työmaaparakkisiivous, vahanpoisto, vahaus, varastosiivous ja yrityssiivous.

Tarjolla pienen yrityksen palveluita Tampereen keskustan asukkaille ja yrityksille! Olipa kyseessä yksittäinen suursiivous, viikoittainen ylläpitosiivous tai keväinen ikkunanpesu, tarjoamme tarvitsemasi palvelut edullisesti ja luotettavasti. Pienen yrityksen palveluissa on etuna palautteen antamisen sujuvuus ja tuttu siivooja, jonka kanssa on helppo sopia käytännön asioista ja aikatauluista.

Varttuneimmille kaupunkilaisille tarjolla kodinhoitopaketteja, joihin voi siivouksen lisäksi yhdistää esimerkiksi kauppapalveluita, pyykinpesua tai muita kotipalveluja.

Palvelut ovat tarjolla kilpailukykyiseen hintaan 28 euroa/tunti. Sopimus- ja yritysasiakkaalle voidaan räätälöidä tarjouksia! Kaikista palveluista saa kotitalousvähennyksen.

Soita ja varaa kodillesi siivousaika tai pyydä tarjousta yritykselle sähköpostitse!
puhelin: 046 596 9337
sähköposti: karppinenpauliina(a)gmail.com

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Tmi Pauliina Karppinen tarjoaa siivousta kuten ikkunanpesu, kotisiivous, muuttosiivous, suursiivous, toimistosiivous ja toimitilasiivous.

Plim palvelut oy on dynaaminen, kehittyvä ja eteenpäin pyrkivä puhdistuspalvelualan yritys. Toimintamme on vakiintunut jo vuonna 1992.

Tarjoamme laadukasta ja yksilöllistä palvelua yrityksille, hotelleille ja yhteisöille. Tyytyväisiin asiakkaisiimme kuuluu mm. pankkiiri- ja rahoitusyhtiöitä, pankkien konttoreita, hotelleja sekä useiden muiden alojen toimijoita.

Kaikki toimintamme täyttää asiakkaiden korkeat laatu- ja luotettavuusvaatimukset. Suunnittelemme ja toteutamme asiakaskohtaisesti yksilöllisen, toimivan ja oikein mitoitetun palvelukonseptin. Tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas ja sen myötä pitkäaikainen ja kestävä yhteistyökumppanuus.

http://www.plim.fi/

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Plim palvelut oy tarjoaa siivousta kuten allergiasiivous, graffitin poisto, hajunpoisto, hotellisiivous, ikkunanpesu, ilmanpuhdistus, juhlasiivous, kalmasiivous, kertasiivous, kiinteistösiivous, lattianvahaus, leipomosiivous, loppusiivous, lumityöt, mattopesu, messusiivous, muuttosiivous, myymäläsiivous, porrassiivous, raivaussiivous, rakennussiivous, rappusiivous, ravintolasiivous, remonttisiivous, sairaalasiivous, sopimussiivous, suursiivous, tapahtumasiivous, tehdassiivous, teollisuussiivous, toimistosiivous, toimitilasiivous, työmaaparakkisiivous, vahanpoisto, vahaus, vahinkosaneeraus, vahinkosiivous, vakumointi, varastosiivous ja yrityssiivous.

Siivous- ja Toimitilapalvelu Bello Oy hoitaa koti- ja yrityssiivoukset laadukkaasti, luotettavasti ja toimitusvarmasti. Toimimme Tampereella sekä ympäristökunnissa.

Palvelumme perustuu asiakastyytyväisyyteen, erittäin yksinkertaiseen ja läpinäkyvään hinnoitteluun.

Hinta kotitalouksille 27 €/h (sis. Alv 22%)
Hinta yrityksille 29 €/h (+Alv 22%)

Hinta sisältää kaikki kustannukset!

Sovimme yhdessä käyntitiheyden, siivoukseen käytettävän ajan ja tehtävät työt. Soita ja sovi ilmainen arviointikäynti!

Puh: 040-5160 322
E-mail: asiakaspalvelu@siivousbello.fi
www.siivousbello.fi

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Siivous- ja Toimitilapalvelu Bello Oy tarjoaa siivousta kuten ikkunanpesu, kotisiivous, porrassiivous, rappusiivous, sopimussiivous, toimistosiivous, toimitilasiivous, vahaus ja yrityssiivous.

Olemme Tampereen ja Pirkanmaan alueella toimiva siivous/saneerausyritys. Teemme koti-toimisto-yritys- mökki ym. siivoukset edullisesti.

Kysy tarjousta. P. 041-783 1929

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Tampereen sisä-saneeraus tarjoaa siivousta kuten kotisiivous, toimistosiivous ja yrityssiivous.

Tuotamme Pirkanmaan talousalueella monipuolisia puhtauspalveluja ammattitaidolla. Kotipaikkamme on Ikaalinen.

Toimintamme on jatkuvassa kasvussa. Yrityksemme avainsanoja ovat luotettavuus, asiakaslähtöisyys, nopea, edullinen ja ystävällinen palvelu.

Siivouspalvelu Soini
Pärkönkatu 6
39500 Ikaalinen
040 5901880 tai 040 5177551

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Siivouspalvelu Soini tarjoaa siivousta kuten kotisiivous ja yrityssiivous.

IKKUNANPESU KÖYSIKIIPEILYLLÄ

Kun nosturit ja tikkaat eivät yllä, älä riskeeraa, vaan jätä vaativat kohteet ammatilaisille. Kykenemme myös toimimaan kustannustehokkaasti, koska käytämme mahdollisimman kevyttä kalustoa.

Me olemme juuri se oikea tiimi mikäli kyseessä on monikerroksinen porrashuoneisto, mihin vaaditaan nosturia tai paikka on kasvillisuuden katveessa, lasipinnat ovat etäällä sisäpuolelta tai kyseessä on painorajoitteinen piha, jonka alapuolella on parkkihalli.

PALVELUT
KÖYSIKIIPEILYTYÖ / PORAHAKAKIINNITYS

 • Hankalasti pestävät porrashuoneen lasit
 • Kattoikkunoiden pesu
 • Kauppakeskuksissa tapahtuva työ
 • Sadevesikourujen puhdistus
 • Lumenpudotus
 • Paikkamaalaus
 • Seinillä tapahtuva korjaustyö
 • Peltikaton paikkamaalaus
 • Vesivuoto paikkaus
 • Siilopuhdistus
 • Hissikuilujen lasienpesu
 • Digikuvaus korjaus arviointia varten
 • Tuulivoimaloitten paikkamaalaus
 • Tuulivoimala kasaus

IKKUNANPESU

 • Vanhat ja hankalasti pestävät lasit
 • Huoneisto lasienpesu
 • Parvekelasien pesu
 • Kattoikkunoiden pesu
 • Aurinkopaneelien pesu

HUOLTOKELKKA / KISKO ASENNUS

 • Porrashuoneet
 • Tehdasrakennukset
 • Rakennustyömaat

Nämä ovat niitä palveluita, joita olemme vuosien varrella tehneet, mutta aina on uutta, minkä olemme valmiita kohtaamaan.

TARJOUSPYYNNÖT

Lähetä halutusta kohteesta tiedot sähköpostiimme, niin annamme tarjouksen. Liitteeksi voit lisätä valokuvan porrashuoneesta sisältä ja ulkoa, sekin riittää monesti tarjouksen antamiseen.

Muista laittaa tarjouspyyntöön:

Tilaajatiedot
Laskutusosoite
Työkohteen osoitetiedot

Lähetä tarjouspyyntö osoitteeseen info@koysikiipeily.fi

Suomen kiipeilytyö Oy
p. 050 912 7309

www.koysikiipeily.fi/Ikkunanpesu.htm

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Suomen kiipeilytyö Oy tarjoaa siivousta kuten ja ikkunanpesu.

Lunamark Palvelut on pieni, kahden hengen yritys Nokialta. Yritys tarjoaa siivouspalveluita kotitalouksille sekä yrityksille Pirkanmaan alueella.

www.lunamark.fi
palvelut@lunamark.fi

Anu Loijas 040 844 6777
Marjut Kuusisto 0400 898 779

Lunamark Palvelut
Y-tunnus: 2300654-4
Akkavuorenrinne 10
37240 LINNAVUORI

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Lunamark Palvelut tarjoaa siivousta kuten kotisiivous, muuttosiivous, porrassiivous, rappusiivous, remonttisiivous, toimistosiivous ja yrityssiivous.

Siivousympyrä kotipalveluiden palveluihin kuuluu:

 • Kodin perussiivous ja ylläpitosiivous
 • Muuttosiivous ja uudisrakennusten loppusiivous
 • Ikkunoiden pesu
 • Asiointipalvelu
 • Vaikeat ja erityistaitoja vaativat siivoustyöt kotona
 • Allergiasiivous ja pesuaineeton siivous erityismenetelmin

p. 0400 858 980
betty.kovanen(at)siivousympyra.fi

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu SiivousYmpyrä Kotipalvelut tarjoaa siivousta kuten allergiasiivous, ikkunanpesu, kotisiivous, loppusiivous, muuttosiivous, remonttisiivous ja toimistosiivous.

Siivoukset, matalapainepesut, vahaukset, lähes mitä tahansa siivousalaan liittyvää palvelua niin pienille kuin suurillekin yrityksille.

Toimimimme tällä hetkellä ainoastaan Satakunnan alueella (ei löytynyt täältä listasta), olemme valmiita myös laajentamaan toimintaamme tarpeen vaatiessa.

Pyrimme panostamaan hyvään työn laatuun kilpailukykyisin hinnoin! Yritys perustettu vuonna 1995, vanhimmat asiakassuhteet samalta vuodelta!

Yhteystiedot:

Jaakko Lehtonen
Teknostella Oy
040-5498769

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Teknostella Oy tarjoaa siivousta kuten toimistosiivous ja yrityssiivous.

Siivoussissit tarjoaa siivous- ja kotipalveluita. Yrityksen kotipaikka on Tampereelta ja se jatkaa Akaan Helmen jo vuonna 1999 aloittamaa siivous- ja kotipalvelutoimintaa.

SiivousSissit palvelee kotitalouksia ja yrityksiä tuottamalla siivous- ja kotipalveluja 24 h ammattitaitoisesti ja luotettavasti Pirkanmaalla: Akaa, Kangasala, Kylmäkoski, Lempäälä, Nokia, Tampere, Pirkkala, Valkeakoski, Vesilahti, Ylöjärvi.

Hinnat kotitalouksille ovat alk. 29,50 €/tunti alv 22 % (kotitalousvähennyksen jälkeen vain 11,80 €/tunti!) ja yrityksille alk. 28,00 €/tunti alv 0 % sisältäen puhdistusaineet, siivousvälineet ja matkat max 50 km Tampereelta.

SiivousSissit on Suomen Yrittäjien jäsen ja kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Toimintamme on myös vastuuvakuutettua.

Tutustu nettisivuihimme www.siivoussissit.fi ja ota yhteyttä Johanna Pelkonen/puhelin 040 537 9111, niin tulemme tekemään ilmaisen tarvekartoituksen!

Teemme siistiä työtä!

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu SiivousSissit tarjoaa siivousta kuten ikkunanpesu, juhlasiivous, messusiivous, muuttosiivous, porrassiivous, rakennussiivous, suursiivous, tapahtumasiivous, toimistosiivous, vahaus ja varastosiivous.

Hämeen Laatusiivous tarjoaa luotettavaa siivouspalvelua yrityksille ja kotitalouksille Tampereen ja ympäristökuntien alueella.

Puh: 040 583 1392 / Jari Koivumäki

Yrityksen kotisivut: www.hameenlaatusiivous.fi

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Hämeen Laatusiivous tarjoaa siivousta kuten ikkunanpesu, kiinteistösiivous, kotisiivous, lattianvahaus, loppusiivous, muuttosiivous, porrassiivous, rakennussiivous, rappusiivous, remonttisiivous, suursiivous, tehdassiivous, teollisuussiivous, toimistosiivous, toimitilasiivous, työmaaparakkisiivous, vahaus ja yrityssiivous.

Sivina on valtakunnallinen kotisiivoukseen erikoistunut ketju. Yrityksen kotipaikka on Espoo.

Varmistaaksemme luotettavuutemme, selvitämme kaikkien työntekijöiden taustat, näin asiakas voi jättää siivouksen huolet Sivinalle. Sivinalla on vahingon varalta myös vastuuvakuutus.

Katso Sivinan kaupunkikohtaiset yhteystiedot.

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Sivina tarjoaa siivousta kuten ikkunanpesu, kotisiivous, muuttosiivous ja rakennussiivous.

Cliinex toimii Tampereella ja lähiseudulla.

Noin 20 vuoden kokemus. Kotitalousvähennys onnistuu.

Siivouspalvelun lisäksi hoituvat myös pienehköt korjaukset, remontit ja muut yleistyöt.

Puh: 010 666 3210
GSM: 050 38 222 50

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Cliinex tarjoaa siivousta kuten allergiasiivous, ikkunanpesu, kotisiivous, loppusiivous, vahanpoisto ja vahaus.

Kotitalouksille siivous-, ruuanlaitto-, pyykinpesu ja lastenhoitopalvelut sekä ulkoilu- ja asiointiapu.

Yrityksille sopimus- ja tilaussiivoukset.

Kiinteistöille porrassiivous, perussiivous, vahaus, sauna- ja edustustilojen siivous ja ikkunoiden pesu.

Toimialueena Tampere ja ympäristön kunnat.

Osoite:
Dos Line Ky
Vuorentaustantie 2
33420 Tampere

Puhelin: (03) 317 5410
Sähköposti: dosline@dosline.com

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Dos Line Ky tarjoaa siivousta kuten ikkunanpesu, kotisiivous, muuttosiivous, porrassiivous, suursiivous, toimistosiivous ja vahaus.

Siivouspalveluita ja kiinteistön huoltotöitä Tampereella ja koko Pirkanmaan alueella, sopimuksen mukaan myös kauempana.

Myös puiden kaato (käytettävissä 26 metriä korkea nostolava-auto, hankalissa paikoissa kiipeilytekniikka).

Siivouspalvelut:
Puh. 0400 336 352 (Katriina Järveläinen)

Kiinteistönhuolto ja puun kaadot
Puh. 0400 768 153 (Juhani Järveläinen)

Sähköposti: posti@siivousjarvelainen.fi

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Siivous ja Huolto Järveläinen Oy tarjoaa siivousta kuten ikkunanpesu, kotisiivous, porrassiivous, toimistosiivous ja yrityssiivous.

Servisole on valtakunnallisesti toimiva, sataprosenttiseen palveluun ja laatuun panostava puhtauspalvelualan yritys. Koulutettu erikoisjoukkomme koostuu yli 500 työtään arvostavasta siivousalan ammattilaisesta.

Lue lisää siivouspalveluistamme täältä:
http://www.servisole.fi/

Yhteystiedot:
Servisole Oy Siivouspalvelu
Heikkiläntie 6
00210 Helsinki

Puh. 020 7416 700
Fax. 020 7416 711

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu Servisole Oy Siivouspalvelu tarjoaa siivousta kuten graffitin poisto, ikkunanpesu, kotisiivous, laitossiivous, loppusiivous, myymäläsiivous, sairaalasiivous, suursiivous, toimistosiivous ja yrityssiivous.

SOL on suomalainen konserni, joka tuottaa yrityksille siivouspalveluja koko maassa.

Siivouksen lisäksi SOLilta saa kiinteistö-, toimitila-, pesula- ja henkilöstöpalveluja. SOLilla on yli 8000 työntekijää.

Siivouspalvelut toimii peruspalveluina, jonka lisäksi sopimukseen on helppo liittää toimitilapalveluja esim. aula-, postitus- ja lähettipalveluja, turvallisuuspalveluja, kokouspalveluja, kahvi- ja juoma-automaattien täyttöä ja huoltoa, vaihtomattopalveluja, pesutilojen hygieniapalveluja, viherpalveluja sekä monipuolisia yrityksille ja yrityksen henkilökunnalle tarjottavia paikallisia pesulapalveluja.

Katso SOLin kotisivuilta lisää.

Kaupungissa Tampere siivouspalvelu SOL Palvelut tarjoaa siivousta kuten laitossiivous, myymäläsiivous, ravintolasiivous, teollisuussiivous, toimistosiivous, toimitilasiivous ja yrityssiivous.